Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 21:03

Πληρωμή υπερωριών ή επίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πληρωμή υπερωριών ή επίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πληρωμή των οφειλόμενων υπερωριών ή επίσχεση εργασίας είναι το κυρίαρχο ζήτημα σήμερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι εργαζόμενοι -νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό- περιμένουν να δουν αν η Ενιαία Αρχή Πληρωμών θα είναι συνεπής στη δέσμευση του εκπροσώπου της, πιστώνοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους με τα χρεωστούμενα.
Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι εργαζόμενοι -ατομικά ο καθένας- ακολούθησαν τη νομική διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσουν, αν κριθεί αναγκαίο, στην επίσχεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές μάλιστα, στο -απευκταίο- ενδεχόμενο να μην καταβληθούν ούτε σήμερα οι υπερωρίες των προηγούμενων μηνών, η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει εκφράσει την επιθυμία να συνταχθεί με τους εργαζόμενους και να διεκδικήσει μαζί τους την καταβολή των οφειλομένων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η έκφραση συμπαράστασης προς τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους από την πλευρά της διοίκησης διατυπώθηκε στη διάρκεια συνάντησης των δύο πλευρών που έγινε προχθές.