Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 22:32

Καθηγητές του ΤΕΙ Πελοποννήσου με τον πρόεδρο της ΝΔ

Καθηγητές του ΤΕΙ Πελοποννήσου με τον πρόεδρο της ΝΔ

Με τα Συμβούλια των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας συναντήθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Αίθουσα 150 του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η συνάντηση αποσκοπούσε σε μια ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη λειτουργία του θεσμού των Συμβουλίων μέχρι σήμερα, αλλά και τη μελλοντική βελτίωση του.

Από το Συμβούλιο του ΤΕΙ Πελοποννήσου παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής πρόεδρος καθηγητής Γιάννης Παπουτσής, η καθηγήτρια Ευγενία Μπιτσάνη, μέλη του απερχόμενου Συμβουλίου, καθώς και ο νέος πρόεδρος του Ιδρύματος καθηγητής Πανεπιστήμιου Πατρών Γεώργιος Καραϊσκάκης. Εγινε σημαντική παρέμβαση από τους  εκπροσώπους του ΤΕΙ Πελοποννήσου σχετικά με τους στόχους, το ρόλο και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη λειτουργία των συμβουλίων. Αναφέρθηκε δε ότι, παρά την καλή συνεργασία μεταξύ Διοίκησης και Συμβουλίου, το αποτέλεσμα της λειτουργίας θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο σημαντικό.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν όλα σχεδόν τα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Δεν παρευρέθηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και μερικά ακόμα ιδρύματα.