Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 12:52

Παράταση για το μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Παράταση για το μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία: Νέες θεωρήσεις και προοπτικές» για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Αντικείμενο του προγράμματος, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι «η διεύρυνση και εμβάθυνση στη γνώση και προαγωγή της έρευνας στα αντικείμενα της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας, μέσα κυρίως από αρχειακό υλικό. Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά προς τις προπτυχιακές σπουδές που προσφέρουν Τμήματα Ιστορίας ή συναφή προς αυτά Τμήματα Ανώτατης Εκπαίδευσης».

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στην Γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (υπεύθυνη Ευαγγελία Ντόλου, τηλ. 27210 65101), α) είτε αυτοπροσώπως, κλεισμένα σε φακέλους (Δευτέρα έως Παρασκευή 11.30 π.μ. - 1.30 μ.μ.), β) είτε με συστημένη αλληλογραφία (με ευανάγνωστη σφραγίδα κατάθεσης των ΕΛΤΑ), γ) είτε με courier.

Οι φάκελοι κατάθεσης ή αποστολής θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε τα παρακάτω στοιχεία: «Προς: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Γραμματεία Τ.Ι.Α.Δ.Π.Α (για το Π.Μ.Σ - ΝΣΙ), Παλαιό Στρατόπεδο, Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα».