Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 18:11

Παράταση για αιτήσεις σε μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Παράταση για αιτήσεις σε μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στον Α΄ Κύκλο Σπουδών στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία” του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με κατεύθυνση “Νέα Ελληνική Φιλολογία”, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι για το εν λόγω μεταπτυχιακό, που οργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/u5FHUS8r5kOdhjDB3.

Η εγγραφή των υποψηφίων θεωρείται ολοκληρωμένη με την υποβολή της πρωτότυπης αίτησης και των δικαιολογητικών μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου, είτε αυτοπροσώπως, είτε με συστημένη αλληλογραφία, είτε με courier (ταχυμεταφορά), στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,  Παλαιό Στρατόπεδο – Ανατολικό Κέντρο, Τ.Κ. 241 00, Καλαμάτα (υπόψη Ειρήνης Μουτάφη, Χριστίνας Νικολαΐδου).

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 27210 65115 και 27210 65106, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mgs-phil@uop.gr), καθώς και στον ιστότοπο του Τμήματος Φιλολογίας (phil.uop.gr).

 

ΑΡΧΑΙΑ

Την ίδια παράταση έλαβε και η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στην κατεύθυνση “Αρχαία Ελληνική Φιλολογία”, του ίδιου μεταπτυχιακού προγράμματος.

Η αίτηση συμπληρώνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της κατεύθυνσης (http://class-phil.kalamata.uop.gr/aitisi2017) και πρέπει να υποβληθεί ως τις 16 του μήνα, ενώ μέχρι την ίδια ημέρα θα πρέπει να γίνει και η αποστολή της εκτυπωμένης αίτησης και των συμπληρωματικών δικαιολογητικών, στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία (Κατεύθυνση: Αρχαία Ελληνική Φιλολογία)” Παλαιό Στρατόπεδο – Ανατολικό Κέντρο, Τ.Κ. 241 00, Καλαμάτα. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 27210 65119 και 27210 65128, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mgs-phil@uop.gr), καθώς και στον ιστότοπο του Τμήματος Φιλολογίας (class-phil.kalamata.uop.gr).


NEWSLETTER