Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 16:28

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ηθική Φιλοσοφία”

Γράφτηκε από την
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ηθική Φιλοσοφία”

Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου μπορεί κανείς να καταθέσει αίτηση για το Διαπανεπιστημιακό και Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ηθική Φιλοσοφία», που διοργανώνουν τα Τμήματα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπάρχουν 50  θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών και οι σπουδές οδηγούν στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης. 

Η αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά στη σελίδα του προγράμματος http://eth-phil.kalamata.uop.gr/aitisi. Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία του Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ηθική Φιλοσοφία» (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Παλαιό Στρατόπεδο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα, τηλ. 27210 65128, eth-phil@uop.gr μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας: Τρίτη έως Παρασκευή 10 π.μ. - 2 μ.μ.) ή να αποσταλούν στη διεύθυνση με συστημένη επιστολή με σφραγίδα ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορών το αργότερο μέχρι και την 20ή Οκτωβρίου. 

Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στη σελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr (ανακοινώσεις μεταπτυχιακών), καθώς και στην ιστοσελίδα http://eth-phil.kalamata.uop.gr/.


NEWSLETTER