Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 14:38

Tο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Κορώνης

Tο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Κορώνης

 

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κορώνης και στις προτεραιότητές του είναι η ασφάλεια και η υγεία στο υφιστάμενο κτήριο και η ανάδειξη του θέματος για το νέο Γυμνάσιο - Λύκειο Κορώνης.

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου συγκροτούν: Πρόεδρος Γιάννης Ζουζούνης. Γραμματέας Ζαχαρούλα Καραμπίνη. Ταμίας Ελευθερία Στελλάκη. Μέλη Γιώργος Κυριαζής και Γιάννης Τσαλαματάς.

Οσον αφορά τις προτεραιότητες, ανακοινώθηκε ότι είναι: “Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για το υφιστάμενο κτήριο Γυμνασίου - Λυκείου, ώστε το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές να βιώνουν σε περιβάλλον ασφάλειας και υγείας. Βασικός κανόνας μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Επίσης, σε συνεργασία με τοπικούς θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς θα αναδείξουμε το θέμα που αφορά το κτήριο του νέου Γυμνασίου - Λυκείου Κορώνης: Πού βρίσκεται, ποια βήματα απαιτούνται, ώστε να επισπευστεί η δημιουργία του. Χωρίς προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις θα αγωνιστούμε με γνώμονα τα παιδιά μας, με διάθεση για πραγματική συνεργασία προς όφελος της μαθητικής κοινότητας και όλων των πολιτών της περιοχής μας”.