Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 21:48

Ουσιαστική παρουσία στο ΔΣ του Νοσοκομείου ο στόχος των εκπροσώπων του προσωπικού

Μια ουσιαστική παρουσία επιδιώκουν να έχουν στο υπό σύσταση νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Καλαμάτας οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που εξελέγησαν σε αυτό προχθές - ο χειρουργός Παναγιώτης Γιαννόπουλος από τους γιατρούς και η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Μαρία Ράλλη από το λοιπό προσωπικό.
«Η διοίκηση του νοσοκομείου καλείται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες προκλήσεις, δεδομένης και της γενικότερης κατάστασης στη χώρα μας» είπε στην «Ε» ο Π. Γιαννόπουλος, επιμελητής στην Α΄ Χειρουργική Κλινική, και συνέχισε:
«Οι αποφάσεις που καλείται να  λάβει το Δ.Σ. του νοσοκομείου θα διαμορφώσουν την πορεία του ιδρύματος, μέσα σε ένα περιβάλλον -κοινωνικό και οικονομικό- το οποίο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Θα προσπαθήσω, από την πλευρά μου, να συμβάλω έτσι ώστε οι αποφάσεις αυτές να είναι επ’ ωφελεία του συνόλου» κατέληξε, ευχαριστώντας τους συναδέλφους του που τον εξέλεξαν να τους εκπροσωπεί στο Δ.Σ.
Επιπλέον ευθύνη αποτελεί για τη Μαρία Ράλλη η εκλογή της ως εκπροσώπου του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου στο Δ.Σ. του ιδρύματος, όπως η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Ε»:
«Η εκλογή μου στο Δ.Σ. μού δημιουργεί μία επιπλέον ευθύνη, καθώς ως εκπρόσωπος του προσωπικού καλούμαι να συμβάλω στη λήψη αποφάσεων, που σε σημαντικό βαθμό θα καθορίσουν το μέλλον και την προοπτική του νοσοκομείου μας. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και δεσμεύομαι ότι, στο μέτρο των δυνάμεών μου, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν».