Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 17:08

Επίσημη έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς για το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Γράφτηκε από την

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα εκπαιδευτική χρονιά για το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ, με τον καθιερωμένο αγιασμό, στον οποίο παρέστη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος.

«Οκτώ χρόνια τώρα, καθημερινά με τους σπουδαστές μας ταξιδεύουμε στον κόσμο της γνώσης μέσα από εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα, μοιραζόμαστε τη δημιουργικότητα των καθηγητών μας, τις εμπειρίες και τις διακρίσεις των αποφοίτων μας» δήλωσε εκ μέρους της διοίκησης του ΙΕΚ η Ελιάνα Χριστοφιλοπούλου, καλωσορίζοντας παλιούς και νέους σπουδαστές. Τους είπε ακόμη ότι έχουν κάνει μία σημαντική επιλογή για το μέλλον τους, καθώς έχουν ουσιαστικά διαλέξει το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν.

«Θα είμαστε όπως πάντα δίπλα σας, τόσο εκπαιδευτικά όσο και ανθρώπινα», ανέφερε ακόμη η κ. Χριστοφιλοπούλου, «προκειμένου να σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχετε σε μία ανταγωνιστική αγορά εργασίας, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με τους τόσους αποφοίτους μας. Απο μας ξεκινά η επαγγελματική κατάρτιση και η δημιουργία υποδομής μιας επιτυχημένης καριέρας».