Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 09:28

Επιτυχημένη έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου

Γράφτηκε από την

Μεγάλη για τα δεδομένα της κρίσης ήταν η προσέλευση του κόσμου στην έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου και εποπτικών μέσων που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Μεσσηνίας. Η φετινή έκθεση έγινε το Σάββατο στο ξενοδοχείο "Elite", στην Καλαμάτα. Η πρόεδρος του συλλόγου και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευαγγελία Τζάννε μιλώντας στην "Ε" για τη διοργάνωση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε οι συνάδελφοί μας να είναι ενημερωμένοι για την καινούργια μεθοδολογία πάνω στην ξενόγλωσση παιδεία, γιατί είναι ένα κομμάτι το οποίο θέλει συνεχή ενημέρωση. Η ξένη γλώσσα είναι κάτι ζωντανό, κινείται και θα πρέπει να ενημερωνόμαστε».
Ο Αριστομένης Στασινόπουλος αντιπρόεδρος του συλλόγου, τόνισε ότι όπως πάντα προτεραιότητά τους είναι η ενημέρωση των συναδέλφων. Και στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος «αυτή την εποχή "τρέχει" ένα πρόγραμμα ενημέρωσης των καθηγητών ξένων γλωσσών πάνω σε θέματα διδασκαλίας που άπτονται με τις μαθησιακές δυσκολίες, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) της Καλαμάτας».
Ευχαριστημένη από την προσέλευση του κόσμου για τα δεδομένα της κρίσης δήλωσε η Νατάσα Πατσαρίνου - Χαριτοπούλου, γεν. γραμματέας του συλλόγου.


NEWSLETTER