Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 11:46

Η Ενωση Ελλήνων Φυσικών Γενεύη, Κάννες και Βαρκελώνη

Η Ενωση Ελλήνων Φυσικών Γενεύη, Κάννες και Βαρκελώνη

11ήμερο Εκπαιδευτικό  Ταξίδι (CERN)Ελβετία Κάννες Βαρκελώνη 22/7-1/8/2012

1η μέρα: Αναχώρηση από Αθήνα στις 11.00 το πρωί και μεταφορά στην Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο από Πάτρα για Αγκώνα Ιταλίας. Διανυκτέρευση σε καμπίνες τετράκλινες (ΑΒ4)

2η μέρα: Αναχώρηση για Γενεύη Ελβετίας θα περάσουμε μέσα από μαγευτικές διαδρομές των Άλπεων (Διανυκτέρευση στη Γενεύη).

3η μέρα: Επίσκεψη στο C.E.R.N., το μεγαλύτερο ερευνητικό Κέντρο της Ευρώπης που βρίσκεται στη Γενεύη. Εδώ θα μας ξεναγήσουν οι Έλληνες ερευνητές στα πειράματα και θα αναφερθούν στην έρευνα για τα στοιχειώδη σωματίδια. Απόγευμα επίσκεψη στην Γενεύη (Διανυκτέρευση).

4η μέρα: Πρωινό και ξεκινάμε για την Mασσαλία, περιήγηση της Μασσαλίας το απόγευμα . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας την όμορφη Βαρκελώνη. Θα μείνουμε 3 ημέρες και θα δούμε όλα τα αξιοθέατα. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα: Πρόγευμα και επίσκεψη στο λόφο Μόνζουικ με την πανέμορφη θέα στο παλιό και νέο λιμάνι , στο άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, στον Καθεδρικό Ναό της Σαγράδα Φαμίλια, στην εκκλησία της Αγίας Οικογένειας του Αντώνιο Γκαουντί. Χρόνος ελεύθερος για αγορές από τα περίφημα πολυκαταστήματα Corte Ingles. Δείπνο.

7η μέρα: Επίσκεψη στο τεχνολογικό πάρκο της Βαρκελώνης και στη συνέχεια στο περίφημο ενυδρείο της Βαρκελώνης. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό Ισπανικό χωριό, Πουέμπλο Εσπανιόλ, χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής, τους λόφους Μόνζουικ. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση με φολκλορικό πρόγραμμα. Δείπνο.

8η μέρα: Πρωινή αναχώρηση για Νίκαια Γαλλίας. Θα περάσουμε από τις γραφικές πόλεις Περπινιάν, Μονπελιέ και St.Tropez, Ste.Maxime και τις Κάννες, εδώ θα επισκεφθούμε το χώρο που γίνεται το περίφημο φεστιβάλ του κινηματογράφου. Άφιξη στη Νίκαια. Δείπνο, διανυκτέρευση.

9η μέρα: Πρόγευμα και περιήγηση στη Νίκαια, στο κέντρο της πόλης, στους κήπους Μασενά, στην περίφημη Μπουλβάρ ντεζ Ανκλε με τα φοινικόδεντρα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μόντε Κάρλο θα δούμε τον  Καθεδρικό ναό, το παλάτι των Μονεγάσκων και το μουσείο του Κουστώ. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Νίκαια. Δείπνο, διανυκτέρευση.

10η μέρα: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

11η μέρα: Άφιξη στην Πάτρα/Ηγουμενίτσα και αναχώρηση για την  Αθήνα

Τιμή συμμετοχής 875 ευρώ.
Περιλαμβάνονται :
•       Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
•       Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια για την διαδρομή Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα σε ΑΒ4 καμπίνες.
•       Διανυκτερεύσεις  σε  ξενοδοχεία 4* & 3*
•       Ημιδιατροφή ( 1 πρωινό και 1 δείπνο καθημερινά) εκτός του πλοίου.
•       Εκδρομές, περιηγήσεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται  στο πρόγραμμα.
•       Έμπειρος, αρχηγός συνοδός  του γραφείου μας.
•       Ασφαλιστική κάλυψη  αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ρητά ως προαιρετικό.

Πληροφορίες για συμμετοχή Β. Σκουλάτος 6973016091