Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 11:18

Γνωρίστε το Ι.Ι.Ε.Κ. Αλφα plus

Γράφτηκε από την

Το Ι.Ι.Ε.Κ. Αλφα plus ανοίγει τις πόρτες του και φέτος, για μια ακόμη επιτυχημένη εκπαιδευτική χρονιά!

Με τεράστια θέληση για εξέλιξη, κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό σπουδαστών των τμημάτων του, έχοντας αρωγούς τους καταξιωμένους διδάσκοντές του. Οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εκτός από το κομμάτι των εργαστηρίων και της θεωρίας, έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης επιπλέον σεμιναρίων που λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.ΕΚ., καθώς και επισκέψεων σε εξωτερικούς χώρους, αναλόγως των ειδικοτήτων τους.

Δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων δίνεται και σε ενδιαφερόμενους εκτός Ι.Ι.Ε.Κ., αφού τα σεμινάρια ποικίλλουν, έχοντας ως θέμα τα ζητούμενα όχι μόνο των ειδικοτήτων του Ι.Ι.Ε.Κ. αλλά και του γενικότερου κοινωνικού συνόλου (σεμινάρια PECS, CYGNET, TEACCH, ABA) που αφορούν τον αυτισμό και παρακολουθούνται και από επαγγελματίες.

Το πρότυπο αυτό Ινστιτούτο είναι ανοιχτό σε προτάσεις του κοινού όσον αφορά τη δημιουργία σεμιναρίων με συγκεκριμένη θεματολογία, ακούει, επεξεργάζεται και διαμορφώνει με βάση τα «θέλω», το πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας του, αφού θέλει να είναι κοντά τόσο στους σπουδαστές όσο και σε όλους εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο εκπαίδευσης.

Το Ι.Ι.Ε.Κ. Αλφα Plus είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικά σπουδών και σε μικρότερο χρονικό διάστημα, αφού έγινε πλέον Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2.

Συνεχίζει λοιπόν, έχοντας στο πλευρό του συνεργάτες που ευθύνονται για την μέχρι τώρα επιτυχία του, προσθέτοντας συνεχώς εκπαιδευτικό δυναμικό, και δηλώνει έτοιμο να κατακτήσει για άλλη μια χρονιά το χώρο της εκπαίδευσης για ένα επιτυχημένο ακαδημαϊκό έτος.