Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 12:22

Έλλειψη ενημέρωσης καταγγέλλει η«Συσπείρωση Προοδευτικών Καθηγητών» της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας

Έλλειψη ενημέρωσης καταγγέλλει η«Συσπείρωση Προοδευτικών Καθηγητών» της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας

Η «Συσπείρωση Προοδευτικών Καθηγητών» της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας διαμαρτύρεται για την έλλειψη ενημέρωσης των συναδέλφων εκπαιδευτικών από τους αιρετούς-μέλη του ΠΥΣΔΕ (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Κατά τη διάρκεια της δίχρονης θητείας τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ελάχιστες είναι οι ανακοινώσεις - ενημερώσεις που εξέδωσαν σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν και τη στάση που κράτησαν σε αυτά.

Επειδή στις 7 Νοεμβρίου 2012 θα διεξαχθούν οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια (ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας, ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου, ΚΥΣΔΕ) χωρίς να προβλέπεται από το νομικό πλαίσιο απολογιστική συνέλευση πριν από αυτές, καλούμε τους απερχόμενους αιρετούς να προγραμματίσουν, με τη συνεργασία των ΕΛΜΕ (Α και Β Μεσσηνίας), μια συνάντηση με τους συναδέλφους - εκτός σχολικού προγράμματος- όπου θα μας ενημερώσουν για τις ενέργειες τους και τη στάση τους στις αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ.

Ας μην ξεχνούν οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, ότι οι αιρετοί οφείλουν να λειτουργούν στη λογική της διεκδίκησης και όχι του παραγοντισμού και της μικροπολιτικής, ώστε να διασφαλίζεται η ισονομία και η διαφάνεια στο ΠΥΣΔΕ.

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ