Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 10:10

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σήμερα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Στην Καλαμάτα θα βρίσκονται σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Elektra" στο Λιμάνι, ο αντιπρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου καθηγητής Κώστας Γουλιάμος και η διευθύντρια εισδοχής του πανεπιστημίου Μαρίνα Αλεξάνδρου. Τα δύο στελέχη βρίσκονται στην Ελλάδα για την παρουσίαση και την ενημέρωση των μαθητών και των γονιών τους. Την επόμενη μέρα, θα βρεθούν στην Τρίπολη στις 6.30 στο ξενοδοχείο "Μαίναλον".

Κορυφαία επιλογή για χιλιάδες νέους από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη αποτελεί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων σπουδαστών που επιλέγουν την Κύπρο για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές.

Σταθμός στην πορεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η έγκριση του από το ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.  Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το πρώτο μη κρατικό πανεπιστήμιο στη Κύπρο που εγκρίθηκε από το ΔΟΑΤΑΠ.  Ολοι οι τίτλοι σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου είναι ισότιμοι και αντίστοιχοι προς τους τίτλους των Ελληνικών ΑΕΙ, αφού τα προγράμματα καλύπτουν τις προϋποθέσεις των αντίστοιχων προγραμμάτων των Ελληνικών Πανεπιστήμιων.

Ενημέρωση για τη λειτουργία, τα προγράμματα, τις σπουδές και την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει η ιστοσελίδα www.euc.ac.cy αλλά και η επικοινωνία στο admit@euc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 00357-22-713000.