Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 13:31

Στην μάχη των πανελλαδικών και οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Στην μάχη των πανελλαδικών και οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Στην μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων ρίχτηκαν από χθες και οι μαθητές των ΕΠΑΛ. Πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά, με θέματα που οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας τα βρήκαν αρκετά εύκολα, αν και δεν το περίμεναν όπως μας είπαν.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεβεντογιάννης ανέφερε: «Θεωρώ ότι ήταν εύκολα. Εχω γράψει όλα τα θέματα και νομίζω ότι τα έχω πάει μια χαρά. Η καραντίνα δεν με επηρέασε, ήταν καλύτερη ευκαιρία για να διαβάσουμε - ενώ και τα θέματα ήταν πιο εύκολα από άλλες χρονιές».

Η Χριστίνα Λαμπροπούλου σημείωσε: «Τα θέματα εμένα προσωπικά που φάνηκαν εύκολα, αν και κατά την άποψή μου ήταν λίγο άκαιρα. Πάντως ήταν αρκετά εύκολα και μπορούσαν όλοι να γράψουν, δεν υπήρχε κάποια δυσκολία, απλώς ήθελε να γράψεις πολλά».

Ο Αθανάσιος Στρατικόπουλος μας είπε: «Η αρχή ήταν πολύ καλή, και πιστεύω ότι το θέμα της έκθεσης ήταν πολύ βατό και λογικό να μπει, καθώς οι άνθρωποι στις ημέρες μας δεν προσέχουν και δεν σέβονται την αξία του νερού, κανένας δεν εκτιμά πόσο σημαντικό είναι. Θα μπορούσε κανείς να πάρει πολλές ιδέες για το θέμα της έκθεσης και νομίζω ήταν πολύ καλό για τους μαθητές».

Ο Ευστάθιος Τσολαρίδης σημείωσε: «Πρώτο μάθημα έκθεση, ξεκινήσαμε με ένα θέμα εύκολο, θεωρώ, αν και δεν το περιμέναμε. Εμένα προσωπικά δεν με δυσκόλεψε πολύ, ίσως λίγο το ότι δεν το περιμέναμε. Με την καραντίνα ήταν καλύτερα, καθώς καθόμαστε σπίτι μας και διαβάζαμε, κάναμε τα μαθήματα μας, κύριοι!».