Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 17:50

Εξεταστική - φιάσκο στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου καταγγέλλει η Πανσπουδαστική

Γράφτηκε από την
Εξεταστική - φιάσκο στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου καταγγέλλει η Πανσπουδαστική

Ανακοίνωση για τα προβλήματα της εξεταστικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εξέδωσαν οι εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική.

Χαρακτηρίζοντας την εξεταστική “φιάσκο”, αναφέρουν: «Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, φάνηκε η προχειρότητα αυτού του τρόπου εξέτασης, αφού αρκετοί φοιτητές αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη σύνδεσή τους, έπεφτε το σύστημα λόγω υπερφόρτωσης εξαιτίας του μεγάλου όγκου φοιτητών με αποτέλεσμα αρκετοί φοιτητές να “πετιούνται” από την πλατφόρμα εξέτασης. Την ίδια στιγμή που το υπουργείο και το πανεπιστήμιο μας βάζει να υπογράφουμε φόρμες προκειμένου να πάρουμε μέρος στην εξεταστική όπου στους όρους χρήσης αναφέρεται ότι για το παραμικρό πρόβλημα που θα εμφανιστεί (π.χ. πέσει το σύστημα λόγω του μεγάλου όγκου φοιτητών, γίνει διακοπή ρεύματος ή υπάρξει πρόβλημα στην πλατφόρμα εξετάσεις) σε εμάς πέφτει η ευθύνη και αυτόματα θα αποκλειόμαστε από την εξεταστική χωρίς δικαίωμα επανεξέτασης. Από την αρχή φαινόταν ότι αυτή η εξεταστική θα είναι προβληματική αφού ουσιαστικά υπουργείο και πανεπιστήμιο δεν έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε όλοι οι φοιτητές θα έχουν ίσα δικαιώματα στην εξέταση».

Οι φοιτητές της Πανσπουδαστικής ζητούν: Να γίνει κανονικά η εξεταστική για όλους τους φοιτητές. Να παρθούν όλα τα μέτρα έτσι ώστε όλοι οι φοιτητές θα έχουν ίση πρόσβαση στα μέσα εξέτασης. Να επιλύσουν όσα τεχνικά προβλήματα προκύψουν και σε περίπτωση προβλήματος οι φοιτητές να έχουν το δικαίωμα επανεξέτασης όσες φορές χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER