Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 08:49

Εντατικές προετοιμασίες για το 1ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Γράφτηκε από την
Εντατικές προετοιμασίες για το 1ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2013. Ολο και περισσότερα καρναβαλικά πληρώματα έρχονται στο Πνευματικό Κέντρο για να εκθέσουν τις στολές τους. Καθημερινά από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης και υποδέχονται τους πολίτες. Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά και θα συνεχιστεί μέχρι το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς.Επτασφράγιστο είναι το μυστικό που κρύβει η πριγκίπισσα Ιζαμπώ, (το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού), καθώς η ομάδα που ετοιμάζει τα διάφορα παιχνίδια, μας υπόσχεται πολλές, διασκεδαστικές και συνάμα συναρπαστικές εκπλήξεις για τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος σε όλα τα δρώμενα. Το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής των παιχνιδιών θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες από την Καρναβαλική Επιτροπή.
Οσον αφορά τις εκδηλώσεις (τελετή έναρξης, μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, τελετή λήξης) μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές με αφετηρία την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και σύντομα θα κυκλοφορήσει το αναλυτικό, ενημερωτικό πρόγραμμα.
Ενα τεράστιο εγχείρημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη βοήθεια και συμπαράσταση εκατοντάδων Καλαματιανών, που ο καθένας συμμετέχει με τον τρόπο του.
Είναι γεγονός ... "Tης Αποκριάς η στράτα ... πάει Καλαμάτα"!


NEWSLETTER