Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 13:29

Λύκειο Γαργαλιάνων: Σε σχολικό εξοπλισμό τα χρήματα της εκδρομής

Γράφτηκε από την

Για τον εξοπλισμό του σχολείου τους διέθεσαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Γαργαλιάνων το χρηματικό ποσό που είχαν συγκεντρώσει για την εκδρομή τους, η οποία λόγω κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι μαθητές δείχνοντας την αγάπη για το σχολείο τους, λίγους μήνες πριν αφήσουν πίσω τους τη μαθητική ζωή, πήραν την απόφαση να συμβάλουν και αυτοί για την ενίσχυσή του.
Πιο συγκεκριμένα, δώρισαν το ποσό των 600 ευρώ, το οποίο διατέθηκε για εξοπλισμό που ενισχύει το δίκτυο ίντερνετ του σχολείου, χωρίς έτσι να μένει καμία αίθουσα με ασθενές σήμα.
Περισσότερα για αυτή τους την κίνηση είπε μιλώντας στην «Ε» η μαθήτρια Ειρήνη Νικολοπούλου, πρόεδρος του ενός τμήματος της Γ’ Λυκείου, που μαζί με την πρόεδρο του άλλου τμήματος, Βασιλική Γαλάνη, και με απόφαση όλων των παιδιών, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. Μας είπε πως είχαν συγκεντρώσει χρήματα από εκδηλώσεις που είχαν οργανώσει και από έναν κουμπαρά για την εκδρομή που σχεδίαζαν να πάνε. Η εκδρομή όμως λόγω κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί, οπότε αποφάσισαν να δώσουν 600 ευρώ για την ενίσχυση του δικτύου ίντερνετ στο σχολείου, ώστε να έχει παντού καλού σήμα. Όπως ανέφερε, έχουν στις τάξεις διαδραστικές οθόνες, και πλέον με την καλή ποιότητα ίντερνετ γίνονται πιο λειτουργικές και πιο εύχρηστες.