Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 22:55

Συνεχίζει τις δράσεις του ο βρεφονηπιακός σταθμός «Ευγενία Βασ. Ασημάκου»

Γράφτηκε από την

 

Τη δράση «15 λέξεις… μια ιστορία!» οργάνωσε ο βρεφονηπιακός σταθμός “Ευγενία Βασ. Ασημάκου” διαδικτυακά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.

Στόχος της διαδραστικής και συλλογικής αυτής δραστηριότητας δημιουργικής γραφής, ήταν να ψυχαγωγηθούν τα παιδιά, να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας παράλληλα τον προφορικό τους λόγο.

Ολόκληρη η ιστορία που εμπνεύστηκαν οι μαθητές είναι αναρτημένη στη σελίδα του σχολείου στο facebook: Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ευγενία Βασ. Ασημάκου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βρεφονηπιακός σταθμός θα ενισχύσει και θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία «Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι» που ξεκίνησε χτες και θα διαρκέσει ένα μήνα, με σκοπό τη συγκέντρωση βιβλίων για τον εμπλουτισμό της δανειστικής - χαριστικής βιβλιοθήκης της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Καλαμάτας. Οσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 27210 23061 (8 π.μ. – 2 μ.μ.) για περισσότερες λεπτομέρειες.