Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 12:30

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για υποψηφίους πανελλαδικών εξετάσεων

Γράφτηκε από την
Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για υποψηφίους πανελλαδικών εξετάσεων

Ξεκινούν τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιουνίου οι πανελλαδικές εξετάσεις των γενικών και των επαγγελματικών λυκείων αντίστοιχα.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες συνθήκες για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων, σε όλα τα εξεταστικά κέντρα της Περιφέρειας. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι, σε κάθε Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης    (ΚΕΣΥ) της Πελοποννήσου, λειτουργεί γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και ενημέρωσης, στην οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι υποψήφιοι και οι οικογένειές τους.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΣΥ της περιοχής τους και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το αρμόδιο ΚΕΣΥ θα λαμβάνει τα μηνύματα και θα επικοινωνεί με τον αποστολέα, ώστε να παράσχει την κατάλληλη υποστήριξη αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (webex ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με το ΚΕΣΥ Μεσσηνίας είναι: 27213 61228 και 27213 61212, 8 π.μ. - 4 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή, mail@kesy.mes.sch.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER