Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 18:26

Καλαμάτα: Μήνυμα Βασιλόπουλου για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Γράφτηκε από την

 

 

 

Μήνυμα προς τους υποψηφίους φοιτητές, που μπαίνουν στη “μάχη” των πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Αγαπητές Υποψήφιες και αγαπητοί Υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σας εύχομαι ολόψυχα την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Γι’ αυτό να είστε όλες και όλοι Υγιείς και αυτό θέλουμε όλοι: οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, ο Δήμος, η ελληνική Πολιτεία.

Με Αισιοδοξία, Υγεία και Δύναμη για να βγείτε νικητές σ’ αυτόν τον αγώνα, που είναι μεν σημαντικός, αλλά δεν είναι ο τελευταίος και ο πιο καθοριστικός για το μέλλον σας. Παντού και πάντα θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες!

Σε αυτές τις Πανελλαδικές αξίζει σ’ εσάς και τους δασκάλους και τους γονείς σας μόνο χειροκρότημα. Διότι ανήκετε στη «φουρνιά» που δοκιμάστηκε από την πανδημία, απομακρύνθηκε από το σχολικό περιβάλλον και κλήθηκε να διδαχθεί μέσω της, άγνωστης μέχρι τώρα, τηλεκπαίδευσης. Τα καταφέρατε και τώρα είσθε εδώ στον στίβο των Πανελλαδικών. Σας αξίζουν συγχαρητήρια!

Με θετική σκέψη, νηφαλιότητα, ψυχραιμία και σύνεση, αποτυπώστε τον κόπο της μάθησής σας στο χαρτί. Να είσθε σίγουροι ότι θα επιτύχετε.

Ο Δήμος μας, η πατρίδα μας, σας χρειάζονται Υγιείς και Δυνατούς διότι είσθε το Μέλλον μας!

Μέσα από την Καρδιά μου,

Σας εύχομαι Καλή σας Επιτυχία!

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δήμαρχος Καλαμάτας