Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 08:00

Πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από την
Πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων

 

Το A’ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Παιδικής Helmepa με θέμα «Ανθρωποι και θαλάσσια ζωή σύμμαχοι για τον πλανήτη γη» κέρδισε το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων και συγκεκριμένα η μαθητική ομάδα 3266 της εκπαιδευτικού Γαρυφαλιάς Τεριζάκη στην κατηγορία «Νηπιαγωγεία – ειδικά σχολεία».

Οι μικροί καλλιτέχνες είναι οι: Σοφία Μαχαίρα, Χρυσάνθη Αλέρτα, Θάλεια Χωραΐτη, Σταυρούλα Μακρή, Αλμπίνα Τόσκα, Μυρτώ Κοκκαλιάρη, Τζωρτζίνα Γλαροπούλου, Ηλίας Γλαρόπουλος, Βασίλης Αντωναρόπουλος και Γιώργος Γκόνης.

Η τελετή βράβευσης έγινε πριν από λίγες μέρες σε διαδικτυακή εκδήλωση, την οποία χαιρέτισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.  Στο 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων παραβρέθηκε ο Γ. Καλλιάνης μέλος του ΔΣ της Παιδικής Helmepa για να απονείμει τα βραβεία στους μικρούς ακτιβιστές και την εκπαιδευτικό, αλλά και για να μοιράσει δώρα στους ίδιους και στα δύο τμήματα του σχολείου.

Η αφίσα - όπως και οι υπόλοιπες που βραβεύτηκαν σε άλλες κατηγορίες -  έχει ήδη αναρτηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία της Αττικής και θα αποσταλεί σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της παιδικής χελμεπα. Το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων είναι μέλος του συγκεκριμένου οργανισμού 15 χρόνια τώρα και έχει ήδη διακριθεί 10 φορές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εκπροσωπώντας την Πελοπόννησο στο Συμβούλιο Αντιπροσώπων, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Τεριζάκη. Η πιο πρόσφατη εκπροσώπηση έγινε το Δεκέβριο 2020 από τον Πέτρο Καραχούντρη με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Παναγιώτα Σκουτέρη.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων απέσπασε την Παρασκευή και νέα διάκριση στον πανελλήνιο διαγωνισμό “Bravo schools” με την δράση του «Πλανόδια χαριστική βιβλιοθήκη». Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε μεταξύ των καλύτερων σχολικών προσεγγίσεων στο Στόχο 4 στην κατηγορία «Δράση συνεργασίας».


NEWSLETTER