Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 20:52

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021 - 2022 στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλαμάτας και θα διαρκέσουν ως τις 2 Ιουλίου.

Γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής https://eggrafes.minedu.gov.gr  με χρήση κωδικών Taxisnet. Για τους ανήλικους την εγγραφή θα κάνει ο κηδεμόνας με τους δικούς του κωδικούς. Η ηλεκτρονική αίτηση έχει υπεύθυνη δήλωση για την ακρίβεια των στοιχείων.
Για να ολοκληρωθεί η αρχική εγγραφή θα πρέπει να προσκομίσει ο μαθητής και όλα τα έγγραφα και δικαιολογητικά που χρειάζονται. Αυτά είναι: αίτηση χειρόγραφη και υπεύθυνη δήλωση που δίνονται από το σχολείο ή τα βρίσκει κανείς από την ιστοσελίδα, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και τίτλος σπουδών εγγραφής (φωτοτυπία απολυτηρίου λυκείου, αποδεικτικό απολυτηρίου λυκείου για απόφοιτο λυκείου ή πρωτότυπο απολυτήριο γυμνασίου). Η εγγραφή ενός απόφοιτου γυμνασίου γίνεται μόνο με την προσκόμιση του πρωτότυπου απολυτηρίου και όχι φωτοτυπίας ή αποδεικτικού. Ολα τα έντυπα και δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά στο mail@epal-esp-kalam.mes.sch.gr.
Οι ανήλικοι μαθητές πρέπει να εργάζονται και οι κηδεμόνες τους πρέπει να προσκομίσουν βιβλιάριο εργασίας και βεβαίωση ασφάλισης από το σύστημα “Εργάνη”. Οι τομείς και ειδικότητες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες: Ρήγα Φεραίου και Κρήτης, 27210 25807, 6-10 μ.μ.