Πέμπτη, 02 Μαϊος 2013 11:11

Εθελοντές καθάρισαν παραλία στην Κυπαρισσία (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Εθελοντές καθάρισαν παραλία στην Κυπαρισσία (φωτογραφίες)

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιαννίτσαινας «Αγιος Διονύσιος» και με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών «Γαία» όπως επίσης και με την δυναμική παρουσία νέων έγινε ο προγραμματισμένος καθαρισμός της παραλίας Κυπαρισσίας από το λιμάνι μέχρι και την τοποθεσία Βαθύ Β΄, τόσο την Κυριακή όσο και την Μεγάλη Δευτέρα. Η πρωτοβουλία αυτή του συλλόγου περιελάμβανε συγκέντρωση κάθε είδους πλαστικών, καθώς και κάψιμο των κλαριών.

Ενδεικτικό είναι ότι συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 60 μεγάλες σακούλες από διάφορα σκουπίδια. Στη συνέχεια έγινε παρέμβαση στον εθνικό δρόμο Κυπαρισσίας – Φιλιατρών με τη συντήρηση των στάσεων του ΚΤΕΛ και καθαρισμό του χώρου γύρω από αυτές και αλλαγή των πινακίδων που δείχνουν τις περιοχές που δραστηριοποιείται ο σύλλογος.

Επίσης έγινε καθαρισμός της εισόδου προς Βαθύ Α΄ από μέλη του συλλόγου.

Από την πλευρά του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους φίλους του συλλόγου για την ευγενική προσφορά τους που βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή με την δωρεάν παροχή υλικών και αυτοί είναι το σούπερ μάρκετ "Αφοί Γιαννίκου", σούπερ μάρκετ "Ματζούνη" και το φαρμακείο της Μάγδας Αντωνοπούλου.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER