Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 14:38

Open day στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Open day στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας (βίντεο)

Open day, ανοιχτή μέρα γνωριμίας του σχολείου και των δράσεών του, οργανώνει το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, μεθαύριο Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο υποδιευθυντής του Μουσικού (της γενικής παιδείας) Σπύρος Σπύρης ενημέρωσε ότι η ξενάγηση θα γίνει από τους μαθητές στο χώρο του σχολείου, ενώ το πρόγραμμα προβλέπει πολλές εκπλήξεις και μουσικές δράσεις.

Το παρών θα δώσει και ο Σύλλογος Αποφοίτων του σχολείου που θα έχει ανοιχτή την αίθουσα “Μαρία Κάλλας”, ενώ γονείς και ενδιαφερόμενοι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση για τις εξετάσεις και την εγγραφή στο Μουσικό Σχολείο. Διαδικασία που θα διαρκέσει έως το τέλος του μήνα.

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Ελένη Καλογερέα παρατήρησε ότι όλοι, καθηγητές, μαθητές και γονείς, θα είναι την Κυριακή στο σχολείο, για να υποδεχθούν και να ενημερώσουν για το πώς γίνεται η γενική και μουσική παιδεία. Επεσήμανε ότι στο Μουσικό τα παιδιά φοιτούν 6 χρόνια, συνεργάζονται και αποτελούν μια ομάδα και μια οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια και προέτρεψε μαθητές της πόλης να πάρουν την απόφαση να γίνουν μέρος αυτής της οικογένειας.


NEWSLETTER