Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 11:31

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία" από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα  "Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία" από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών 90 θέσεων με τίτλο «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία - Global Political Economy» διάρκειας τριών εξαμήνων προκηρύχθηκε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔΙΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο και το Τμήμα Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Κύπρου. 

 

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος κατάλογος επιτυχόντων θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου, για όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Το εν λόγω πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) σε μία από τις παρακάτω κατευθύνσεις: Πολιτική Οικονομία της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας (Political Economy of International Business),

Πολιτική Οικονομία της Διεθνούς Ασφάλειας (Political Economy of International Security), Πολιτική Οικονομία της Διεθνούς Ανάπτυξης (Political Economy of International Development).

Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η αίτηση υπάρχουν στις ιστοσελίδες των τμημάτων: http://pedis.uop.gr, www.nup.ac.cy.

 

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: Ελενα Μαρκούτση, τηλ. 27410 40040, 27410 40045, e-mail pms-pedis@uop.gr και από το Τμήμα Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Κύπρου: Δρ. Πέτρου Στέλιος, τηλ. +00357 26843304, e-mail s.petrou@nup.ac.cy