Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 17:30

Γιορτή ομίλων δημιουργικότητας στο Πειραματικό Δημοτικό Καλαμάτας

Γιορτή ομίλων δημιουργικότητας στο Πειραματικό Δημοτικό Καλαμάτας

 

Η γιορτή των Ομίλων Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του Πειραματικού 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας θα γίνει την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ο Ομιλος Ρητορικής ξεκινά στις 7.15 μ.μ., ακολουθεί στις 7.30 ο Ομιλος Δημιουργικής Γραφής, στις 7.45 ο Μουσικοκινητικής Αγωγής, στις 8 μ.μ. οι “Μικροί εξερευνητές”, στις 8.15 μ.μ. οι “Φυλο…σοφούμε”, στις 8.30 οι παραμυθάδες και στις 8.45 η Ρομποτική.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αστρονομική παρατήρηση με τηλεσκόπια που θα έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο, στο πλαίσιο της δράσης «Το φορητό ψηφιακό πλανητάριο στο σχολείο μας» που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΦΗΒΕΙΑ

Συνάντηση - συζήτηση θα γίνει σήμερα στο Πειραματικό 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας στην αίθουσα εκδηλώσεων στις 7 μ.μ. με θέμα “Η προεφηβεία και τα στάδια ανάπτυξής της - Η σημασία της σχέσης και της εμπιστοσύνης ως ασπίδα στους σύγχρονους κινδύνους. Στρες, διατροφή και σωματική άσκηση”.

Ομιλήτριες θα είναι οι: Αγγελική Ρουμελιώτου επιμελήτρια ανηλίκων Δικαστηρίων Καλαμάτας - κοινωνική λειτουργός, Νίνα Καρκατζούλη διαιτολόγος/διατροφολόγοςM. Sc. Θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα και στάσεις συμπεριφοράς απέναντι στα παιδιά. Τον συντονισμό θα έχει η εκπαιδευτικός Φίλη Ντόγκα.