Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 17:20

Πανελλαδικές εξετάσεις 2023: Απαντήσεις και ανάλυση των σημερινών (9/6) θεμάτων των ΕΠΑΛ

Γράφτηκε από την

Με τρία μαθήματα συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ.

Το eleftheriaonline.gr σε συνεργασία με τον Ομιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς παρουσιάζει τις απαντήσεις των σημερινών θεμάτων και την ανάλυση τους από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

 

Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης ΕΠΑ.Λ.

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων ΕΔΩ

Σχολιασμός των θεμάτων

Σαισανάς Βασίλης – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης: "Τα σημερινά θέματα ήταν σχετικά αναμενόμενα, δεν υπήρχαν παγίδες, κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα δυσκολίας όπου ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε θέμα".

 

Ναυτικό Δίκαιο ΕΠΑ.Λ.

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων ΕΔΩ

Σχολιασμός των θεμάτων

Βλαχουτσάκος Ηλίας – Καθηγητής Ναυτικού Δικαίου στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς: "Στην σημερινή εξέταση τα πολλαπλής επιλογής ήταν εύκολα, με το θέμα Β.1 και Β.2 να είναι βατά όπως και το Δ.1 και Δ.2, με μόνη εξαίρεση το Γ.1 που θα δυσκόλευε κάποιους μαθητές. Σε γενικές γραμμές κάποιος μέτρια διαβασμένος μαθητής θα μπορούσε να επιτύχει έναν καλό βαθμό".

Ανάλυση των θεμάτων

 


Ηλεκτροτεχνία 2 ΕΠΑ.Λ.

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων ΕΔΩ

Σχολιασμός των θεμάτων

Καραγκιαούρης Νίκος – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος: "Τα σημερινά θέματα είχαν εύκολη θεωρία η οποία ήταν αναμενόμενη, επίσης οι ασκήσεις ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας με την άσκηση Γ. και Δ. να είναι για καλά διαβασμένους μαθητές".

Ανάλυση των θεμάτων