Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 20:37

Πρωτοβουλία του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών: Ενα δέντρο με κουτιά από γάλα για όλα τα παιδιά

Πρωτοβουλία του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών: Ενα δέντρο με κουτιά από γάλα για όλα τα παιδιά

 

Ένα δέντρο με κουτιά από γάλα θα στήσει το 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσει μαζί με τα άλλα σχολεία της πόλης αύριο το απόγευμα στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο.

Φέτος για ένατη χρονιά τα σχολεία των Φιλιατρών θα στολίσουν αύριο το απόγευμα από τις 4.30 έως τις 6 μ.μ. τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους στην πλατεία μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών.

Το 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών δίπλα στο δέντρο του θα στήσει ένα δέντρο με κουτιά από γάλα, το οποίο θα προσφερθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τριφυλίας ώστε σε κανένα παιδί να μη λείψει τις μέρες των Χριστουγέννων.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά από το σχολείο: «Ίσως φαίνεται απίστευτο, όμως πολλά παιδιά και ενήλικες στην περιοχή μας στερούνται τα βασικά.

Παρακαλούμε όσους έρθουν στην όμορφη αυτή εκδήλωση αν θέλουν να προσφέρουν ένα κουτί γάλα εβαπορέ για τα παιδιά του δήμου μας που το έχουν ανάγκη. Για κάθε κουτί, θα κρεμάμε ένα αστέρι στο δέντρο μας και ένα δεύτερο δέντρο, ένα δέντρο αγάπης, με κουτιά από γάλα θα στήνεται δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Σε μια γιορτή χαράς που θα απολαύσουμε γλυκά, ζεστή σοκολάτα και μαλλί της γριάς ας προσφέρουμε σε όσους στερούνται τα στοιχειώδη λίγο γάλα για τα παιδιά τους!».

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών με χειροποίητες δημιουργίες για την ενίσχυση του σχολείου.

Κ.Μπ.