Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 13:00

Εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας: Τι απαντούν για τον ανελκυστήρα

Εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας: Τι απαντούν για τον ανελκυστήρα

Εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας, με ανακοίνωσή τους, απαντούν, όπως αναφέρουν, στις δηλώσεις των συμβούλων της μειοψηφίας Σπύρου Χανδρινου και Δημήτρη Οικονομάκου, που δημοσιεύτηκαν στο ρεπορτάζ της “Ε”, στις 22 Φεβρουαρίου για τον ανελκυστήρα στο κτήριο του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ.

“Εμείς οι εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε, ότι στις 21/02/2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και των Τεχνικών Υπηρεσιών. Μετά από πρότασή μας και των 15μελών του σχολείου μας προς τον δήμαρχο, υπήρξε άμεση ανταπόκριση, για το οποίο και τον ευχαριστούμε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα 15 μέλη του 1ου, 2ου και Εσπερινού ΕΠΑΛ, καθώς και οι εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου και 2ου ΕΠΑΛ.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τα σχολείο μας, με κύριο και σημαντικότερο τον ανελκυστήρα.

Ο κύριος δήμαρχος επιβεβαίωσε την υπερβολική καθυστέρηση παράδοσης του ανελκυστήρα, όμως, μας διαβεβαίωσε ότι το ανταλλακτικό έχει έρθει σε κατάστημα της πόλης μας και τις ερχόμενες ημέρες (τις επόμενες δύο εβδομάδες) θα αρχίσουν οι εργασίες επισκευής του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν συζητήθηκαν, διότι εμείς δεν είμαστε ειδικοί. Επομένως, το επόμενο διάστημα είμαστε σε αναμονή ολοκλήρωσης του έργου.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κανείς από εμάς τους εκπροσώπους των γονέων και κηδεμόνων, καθώς και των μαθητών από τα 15μελή που παραβρέθηκαν στην συνάντηση, δεν επικοινώνησαν ποτέ με τους κυρίους Οικονομάκο και Χανδρινό κι έδωσαν πληροφορίες για το τι συζητήθηκε στη συνάντησή μας.

Ευχόμαστε η δημοτική αρχή να πράξει τα απαραίτητα για να λυθούν τα προβλήματα των σχολείων μας”.