Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 16:30

Η καλοκαιρινή γιορτή του 18ου δημοτικού Καλαμάτας (φωτό)

Η καλοκαιρινή γιορτή του 18ου δημοτικού Καλαμάτας (φωτό)

Πολύ κέφι, χορό και τραγούδι περιελάμβανε η καλοκαιρινή γιορτή του 18ου δημοτικού Καλαμάτας την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Το θέμα της γιορτής ήταν “Η Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι” και το επιμελήθηκε με πολύ μεράκι η γυμνάστρια Νάσια Κατσαριώτη, στο τραγούδι και στο τύμπανο ήταν η μουσικός Ιρένα Χολιαστού και τα σκηνικά τα επιμελήθηκε η Μαρία Κώτη.

Τα παιδιά για περισσότερο από μιάμιση ώρα έκαναν την αναπαράσταση της Ολυμπιακής Φλόγας, τη λαμπαδηδρομία και την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Στη συνέχεια απονεμήθηκε το δίπλωμα αποφοίτησης στους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης, όπως και αναμνηστικά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Ακόμη παρουσιάστηκε ένα βίντεο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό με αναμνήσεις και στιγμές όλων των παιδιών από τις δραστηριότητες του σχολείου, που επιμελήθηκε ο δάσκαλος Θανάσης Ψαρρέας.

Αξίζει να σημειωθεί πως συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό από τους γονείς για τη δημιουργία πρότυπης σχολικής βιβλιοθήκης, ύστερα από ενέργειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Η όμορφη βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι γονείς, με εδέσματα από την γαλλική κουζίνα!

Κ. Ηλ.