Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 08:22

Μαθήτριες της "Φάρις" απόλαυσαν τη Συλβί Γκιγιέμ

Τη διεθνούς φήμης χορεύτρια Συλβί Γκιγιέμ απόλαυσαν από κοντά μαθήτριες της Σχολής Χορού της «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, οι μαθήτριες με πρωτοβουλία της νέας διευθύντριας Κατερίνας Κασιούμη, αλλά και της συμβούλου της Σχολής Βίκυς Μαραγκοπούλου πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να δουν την παράσταση με τη διακεκριμένη Συλβί Γκιγιέμ, που αποτελεί ένα ζωντανό θρύλο του κλασικού και σύγχρονου χορού.  

Η Συλβί Γκιγιέμ μαζί με τον εξαιρετικό χορευτή Massimo Murru (της Σκάλας του Μιλάνου) και το περίφημο TokyoBallet, παρουσίασαν σε μια καταπληκτική παράσταση τα έργα «Μαργαρίτα και Αρμάνδος» και «Etudes». Στο δεύτερο έργο, τους ερμηνευτές συνόδεψε στο πιάνο ο Davide Cabassi.

Την παράσταση παρακολούθησαν 54 μαθήτριες μαζί με τους γονείς τους, τη δασκάλα τους Σταυρούλα Γκόνου και τη διεύθυνση της Σχολής. Ακόμα, τις μαθήτριες συνόδευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Αλέξανδρος Μπουφέας και τα μέλη Βασίλης Μπαζάνης και Θεόδωρος Πουλακίδας. Ο Σύλλογος Γονέων βοήθησε στην οργάνωση αυτής της επίσκεψης. Μετά την παράσταση, η Συλβί Γκιγιέμ φωτογραφήθηκε με τις μαθήτριες και υπέγραψε αυτόγραφα.