Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 10:31

Μουσική διαμαρτυρία για τη δημόσια έκταση στον Κορδία (βίντεο)

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πώληση των 48 στρεμμάτων στη Δυτική Παραλία, στον Κορδία, από το ΤΑΙΠΕΔ, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο χώρο μπροστά από τα γήπεδα τένις της περιοχής. Την οργάνωσε η Κίνηση Κατοίκων Καλαμάτας Ενάντια στην Πώληση Ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Οδυσσέας Βουδούρης και Παναγιώτης Κάτσαρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Μάκαρης, ο Παύλος Γκραίκης από την "Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας, ο Κώστας Μιχαλόπουλος από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και ο Στάθης Γιακουμής από την Ανοιχτή Συνέλευση, ενώ παρέστη και ο επικεφαλής της "Πρωτοπορίας" Νίκος Φωτέας. 

Ο Γιώργος Ψυχογιάννης από την Κίνηση Κατοίκων Καλαμάτας Ενάντια στην Πώληση Ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ, σημείωσε ότι «εδώ είναι τα μπάζα, τα αίματα από το σεισμό, είναι μέρος της ιστορίας της πόλης. Και πρέπει να μείνει κτήμα της πόλης». Επεσήμανε ότι η λύση είναι πολιτική και ζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο τη Μεγάλη Τετάρτη να πάρει απόφαση, να επικαιροποιήσει την προηγούμενη και να ζητήσει νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση, για να μείνει η παραλία των Γουλιμίδων, ο Κορδίας στην πόλη και τους δημότες.

Μουσική έπαιξαν παιδιά από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.

Γ.Σ.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.