Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 08:30

"Λευκή νύχτα" στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
"Λευκή νύχτα" στην Κυπαρισσία

"Λευκή νύχτα" στην πόλη της Κυπαρισσίας διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης το Σάββατο 7 Ιουνίου ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή. 

Στην ανοιχτή πρόσκληση του συλλόγου τονίζεται ότι στην προσπάθειά του να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική αγορά αποφάσισε να διοργανώσει την "Λευκή νύχτα" με τα καταστήματα να μένουν ανοιχτά από τις 9 το βράδυ μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι επισκέπτες της πόλης. Ετσι καλούν όλους τους συναδέλφους τους εμπόρους, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, ξενοδόχους, να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης. Οπως σημειώνεται, τη γιορτή θα πλαισιώνουν τρία μουσικά σχήματα τα οποία παίρνοντας θέση σε κεντρικά σημεία της αγοράς θα γεμίσουν με ευχάριστες νότες τη βραδιά κάνοντας έτσι την βόλτα των επισκεπτών πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

Στην πρόσκλησή του ο σύλλογος αναφέρει ότι θα γίνει διαγωνισμός για την καλύτερη βιτρίνα, όπου θα βραβευθούν οι τρεις ομορφότερες και πιο ελκυστικές βιτρίνες. Επίσης τα καταστήματα που θα συμμετέχουν θα έχουν την αφίσα "Λευκή νύχτα" αναφέροντας την έκπτωση ή την προσφορά που θα κάνουν. Ο σύλλογος καλεί τα καταστήματα να συμμετέχουν ενεργά, ενώ όποιος θέλει να γίνει χορηγός μπορεί να το δηλώσει μέχρι την Παρασκευή 30 Μαΐου, και τα ξενοδοχεία να δηλώσουν συμμετοχή με προσφορές "Λευκής νύχτας" ή τριημέρου.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER