Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 21:28

20 τόνοι ακτινίδια για τους πολύτεκνους Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Είκοσι και πλέον τόνους ακτινίδια παρέλαβε χθες ο Σύλλογος Πολυτέκνων Τριφυλίας, τα οποία και θα διανείμει στα μέλη του, στα πλαίσια του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων, που λόγω του εμπάργκο της Ρωσίας δεν μπόρεσαν να εξαχθούν.

Η παραλαβή έγινε από επιτροπή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, ενώ αυτό που έχει σημασία, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας Κώστας Κωνσταντακόπουλος, όλα τα μέλη πρέπει να σπεύσουν και να πάρουν τα φρούτα. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο σύλλογο μέλη είναι 600 οικογένειες. Ανάλογες ποσότητες το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραλάβουν και οι Σύλλογοι Πολυτέκνων Χώρας και Κοπανακίου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντακόπουλος επισήμανε: «Κάναμε παραλαβή των ακτινιδίων, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να τα παραλάβουμε και θέλω να καλέσω όλους τους πολύτεκνους, καθώς αφορά όλους τους πολύτεκνους, να ξεκινήσουν να έρθουν να τα παραλάβουν σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί αφορά φρούτα. Η ποσότητα είναι μεγάλη και θα πάρουν όλοι ανεξαρτήτως εισοδήματος. Είναι ελληνικά προϊόντα που δεν μπόρεσαν να φύγουν στο εξωτερικό λόγω του εμπάργκο και σε συνεργασία με τους συνεταιρισμούς της Βόρειας Ελλάδας κάναμε προσπάθειες οι οποίες και ευοδώθηκαν»

Κ.Μπ.