Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 18:09

Μονόπρακτα του Τσέχωφ από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης στην Καλαμάτα

Μονόπρακτα του Τσέχωφ από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης στην Καλαμάτα

Τα κωμικά μονόπρακτα του Αντόν Τσέχωφ "Επέτειος - Αρκούδα - Πρόταση γάμου" με τίτλο "Ρώσικη Σαλάτα" θα ανεβάσει η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης το Σάββατο στις 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις που ξεκίνησαν στις 29 Νοεμβρίου του 2014 και καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών στη Μεγαλόπολη, ξεκίνησε μια περιοδεία από την Μεσσήνη στις 11 Ιανουαρίου και τώρα συνεχίζεται στην Καλαμάτα. Θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις, καθώς και η συμμετοχή σε φεστιβάλ ερασιτεχνικών θεάτρων.
Παίζουν (κατά σειρά εμφάνισης) οι ηθοποιοί: Χρήστος Κασσελούρης, Σωτήρης Μπελιάς, Μαρία Κουρέτα, Κατερίνα Γεωργούλα, Ηλιάννα Μάτα, Ρούλα Σπυροπούλου, Νίκος Σπυρόπουλος, Παρασκευάς Καραθανάσης, Βασίλης Χάβαρης και Κωνσταντίνα Μασούρα. Τη σκηνογραφία επιμελήθηκε ο Σωτήρης Μπελιάς, την κατασκευή σκηνικών οι Σωτήρης Μπελιάς, Χρήστος Κασσελούρης, τη ζωγραφική σκηνικών ο Γιάννης Αριδάς, τη μουσική ο Λεωνίδας Παρασκευόπουλος, το μακιγιάζ και τα κοστούμια η Ρίτα Φλάναρη. Τις μεταποιήσεις έκαναν οι Ρίτα Φλάναρη, Βούλα Τσιώκου, τις κομμώσεις και τα καπέλα η Ελένη Γιαννακοπούλου. Με το φωτισμό ασχολήθηκε ο Βαγγέλης Κυριαζής, με την αφίσα ο Γιώργος Κούτσουρας, με το πρόγραμμα οι Γιώργος Κούτσουρας, Μαρία Κουρέτα.