Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 18:22

Σύλλογος Ξενοδόχων Τριφυλίας: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Κώστας Αγγελόπουλος

Σύλλογος Ξενοδόχων Τριφυλίας: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Κώστας Αγγελόπουλος

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο "Κανελλάκης" στην Κυπαρισσία, πραγματοποιώντας παράλληλα γενική συνέλευση και εκλογές, όπου αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ., με τον Κώστα Αγγελόπουλο να επανεκλέγεται πρόεδρος.

Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και την περιοχή. Ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο τουρισμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για το δήμο, πάνω στον οποίο βασίζει την ανάπτυξή του και η δημοτική αρχή θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους. Από την πλευρά των ξενοδόχων τέθηκαν αρκετά ζητήματα προς το δήμαρχο σχετικά με την καθαριότητα, τον φωτισμό, το οδικό δίκτυο, αλλά και την προβολή του δήμου και της περιοχής σημειώνοντας την έλλειψη ιστοσελίδας. Χαρακτηριστικά η Γεωργία Χριστοδούλου  επισήμανε ότι χρειάζεται μια κεντρική στρατηγική από τη νέα δημοτική αρχή για τον τουρισμό που θα χαραχθεί από ειδική επιστημονική ομάδα, ενώ στάθηκε στο θέμα της διαφήμισης και ζήτησε πράξεις και όχι λόγια. 

Οσον αφορά τις εκλογές, το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν οι: Πρόεδρος Αγγελόπουλος Κώστας, αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της Ενωσης στην Ομοσπονδία Οικονόμου Θεόδωρος, γραμματέας Τοανόγλου Μιχάλης, ταμίας Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, μέλη Τζωρτζίνης Στυλιανός, Ηλιόπουλος Γεώργιος, Μιχαλόπουλος Δημήτρης.

Να σημειώσουμε ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μαρία Πανουσιοπούλου και Σπύρος Χρονόπουλος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου.

Κ.Μπ.