Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 15:16

Κόρινθος: Απονεμήθηκαν σε 21 φοιτητές οι υποτροφίες του Ιδρύματος Νικολάου Θεοδώρου

Κόρινθος: Απονεμήθηκαν σε 21 φοιτητές οι υποτροφίες του Ιδρύματος Νικολάου Θεοδώρου

Σε μια ιδιαίτερα σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων, απονεμήθηκαν οι χορηγίες των υποτροφιών σε 21 φοιτητές από το Ίδρυμα Βραβείων & Υποτροφιών Νικολάου Θεοδώρου.

 

Την απονομή των βραβείων έκανε ο δήμαρχος Κορινθίων και πρόεδρος του ιδρύματος, Αλέξανδρος Πνευματικός και το μέλος του πενταμελούς συμβουλίου του Ιδρύματος, Βασίλης Καρδάρας.

Ο κ. Καρδάρας τόνισε ότι οι φοιτητές και σπουδαστές επελέγησαν με γνώμονα εκπαιδευτικά και κοινωνικά κριτήρια και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνέχιση των σπουδών τους πετυχαίνοντας όλους τους στόχους που έχουν θέσει.

Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός συνεχάρη τους υποτρόφους και τους γονείς τους, υπογραμμίζοντας πως με αφετηρία τη βράβευσή τους, θα πρέπει να δείξουν σαν φοιτητές ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για τις σπουδές τους και να έχουν συνεχή πρόοδο, γιατί η κοινωνία γίνεται καθημερινά όλο και πιο ανταγωνιστική, ενώ ευχαρίστησε το ίδρυμα καθώς και τους εκπροσώπους του, για την χορήγηση των υποτροφιών.

Ο κ. Πνευματικός σημείωσε επίσης, ότι τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει αρκετοί δωρητές, που έχουν αφήσει μεγάλα περιουσιακά στοιχεία στο Δήμο Κορινθίων και η προσπάθεια όλων είπε, είναι να αξιοποιείται η περιουσία αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ