Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 21:01

“Σπόρος, Χώμα, Ηλιος και Νερό” από την Ενωση Γυναικών Λεύκης

Για μια ακόμη φορά η Ενωση Γυναικών Λεύκης απέδειξε πως η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να μας κρατήσουν όρθιους, να  ανοίξουν δρόμους, να  μας κρατούν σε ετοιμότητα και να μας προσφέρουν αγαθά που δεν πηγάζουν από το χρήμα.

Η γνώση που δεν μένει ανεκμετάλλευτη, η εμπειρία που καθοδηγεί , ο σεβασμός που κατευθύνει, αυτό ήταν το μήνυμα που μας έστειλαν οι γυναίκες της Λεύκης, στην προχθεσινή τους εκδήλωση. «Σπόρος, Χώμα, Ηλιος και Νερό» απλά και πολύτιμα, οδηγοί στο ταξίδι της ζωής, αυτά που σμίγουν παρελθόν και παρόν, αυτά που καθορίζουν το μέλλον μας.

Συνοδός σε αυτό το ταξίδι το «1827», το  εξαιρετικό κρασί των αμπελώνων Ναβαρίνου, με τον φίλο και αρωγό του συλλόγου Τάσο Ψυχογιό να το προσφέρει και να ξεναγεί τον κόσμο στις εκλεκτές αυτές γεύσεις.

Η πρόεδρος του συλλόγου Διονυσία Χρυσομπόλη ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της Ενωσης που εργάστηκαν όλο το καλοκαίρι γι' αυτή την θαυμάσια φθινοπωρινή γιορτή, τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, τον πρόεδρο της Δ.Ε  Γαργαλιάνων Ανδρέα Ματθιουδάκη, συνεπή αρωγό του συλλόγου, καθώς και τις προέδρους του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Βάσω Καλκαβούρα και του συλλόγου Φίλων Χορωδίας Γαργαλιάνων Ελίζα Βλαχαδάμη.