Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 19:05

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης αθλητισμού για ΑμεΑ

Γράφτηκε από την
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης αθλητισμού για ΑμεΑ

Σαράντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών προκήρυξε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση/διαχείριση του αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.

Το πρόγραμμα απονέμει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στον τομέα της «Οργάνωσης/διαχείρισης του αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ)». Η διάρκειά του είναι 3 διδακτικά εξάμηνα και περιλαμβάνει παρακολούθηση και εξέταση μαθημάτων και εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, ΤΕΦΑΑ, Ιατρικής, Βιολογίας, Νοσηλευτικής, Διατροφής και Διαιτολογίας, Οικονομικών και άλλων τμημάτων πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων του εξωτερικού, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Οι φοιτητές που θα εισαχθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 υποχρεούνται στην καταβολή διδάκτρων ύψους 4.000 ευρώ.

Οι υποψήφιοι-ες οφείλουν να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας έως την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στη γραμματεία του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά (Γραμματεία ΠΜΣ: Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών, Σπάρτη, ΤΚ. 23100). 

Για περισσότερες πληροφορίες: Γεώργιος Χίος, κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. - 2 μ.μ., τηλ. 27310 89661, www.sportmanagement.uop.gr/pmsamea.


NEWSLETTER