Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 19:12

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Χρηματοοικονομικά / Master of Science (M.Sc) in Finance» οργανώνει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιαστούν οι απόφοιτοι με τις κατάλληλες γνώσεις για να κατανοούν τις εξελίξεις στη διεθνή Χρηματοοικονομική, να μπορούν να αξιολογούν, να επιλέγουν και να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα χρηματοοικονομικά εργαλεία για τη λήψη βέλτιστων αποφάσεων, να κατανοούν και να αξιολογούν τη λειτουργία των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών και προϊόντων.

Επίσης, να εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές που θα δημιουργούν αξία σε εταιρικό επίπεδο, να κατανοούν και να αξιολογούν τη λειτουργία των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών και προϊόντων, καθώς και να εμβαθύνουν στα ειδικά θέματα που άπτονται του σχετικού νομικού πλαισίου.

Τέλος, να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε μεταπτυχιακό επίπεδο για εκπαιδευμένα διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Η διάρκεια του ΠΜΣ θα είναι 3 εξάμηνα, εκ των οποίων το 3ο διατίθεται για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στη γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου, Δευτέρα με Παρασκευή 9 - 2 μ.μ., καθώς και στα τηλέφωνα 27210 45216 και 27210 45301 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mfinance@teikal.gr.