Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 22:58

Ορκωμοσία αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (βίντεο-φωτογραφίες)

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σχολή της Καλαμάτας, καθώς και των μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής, έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο κεντρικό αμφιθέατρο.

Αναλυτικά ορκίστηκαν οι εξής φοιτητές:

Τμήμα Φιλολογίας: Παναγιώτα Γεωργάκα, Κωνσταντίνα Νικολάου. Διδάκτωρ: Ιωάννα - Σουλτάνα Κοτσώρη. Ηθική Φιλοσοφία: Γεώργιος Δημητριάδης, Βασιλική Δοντάκη, Ευφροσύνη Ζαρογκίκα, Νίκη Σορβανή.

Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία: Ειρήνη Κουρτέση, Δημήτριος Κουτσούγερας, Ελένη Ξανθάκου, Κυριακή Σταθοπούλου.

Τμήμα Ιστορίας: Ελένη Γλυκού, Ελένη Ζαγούρη, Νιόβη Καζάκου, Μαριάννα Καμπλή, Γεωργία Κατσίρη, Ανδρέας Μπέκιος, Βασίλειος Μπισέλας, Μαρία Μπούζα, Κυριακή-Μαρία Ποταμιάνου, Φωτεινή Σιώλη, Κωνσταντίνα Τζούμη. 

Στο χαιρετισμό του ο πρύτανης Κων. Μασσέλος επαίνεσε τους πτυχιούχους, αλλά και τους γονείς τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Ο κοσμήτορας Αλέξιος Σαββίδης σχολίασε πως η Σχολή πλέον έχει ανανεωμένη Βιβλιοθήκη, στην οποία υπάρχουν όλες οι πτυχιακές εργασίες των αποφοίτων και σε ψηφιακή μορφή. Ο πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας Ανδρέας Μαρκαντωνάτος είπε πως αυτή η στιγμή είναι το τέλος μιας μακρόχρονης και κοπιώδους πορείας. Ο πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας Νίκος Ζαχαριάς εξέφρασε την πεποίθηση πως η σημερινή γενιά είναι καλύτερα εφοδιασμένη από τις προηγούμενες και πως θα προσφέρει περισσότερα στη χώρα μας.

Τους όρκους διάβασαν οι πρωτεύσαντες: Ιωάννα - Σουλτάνα Κοτσώρη, Γεώργιος Δημητριάδης, Κυριακή Σταθοπούλου, Παναγιώτα Γεωργάκα, Κωνσταντίνα Τζούμη.

Γ.Σαρ.