Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 16:39

Καταγγελία Γ. Γκούμα: Αφόρητη δυσοσμία στον Μπουρνιά, ρύπανση στη γράνα Μουτελάκη

Γράφτηκε από τον
* φωτό αρχείου

* φωτό αρχείου

 

Αφόρητη δυσοσμία στον Μπουρνιά, στην περιοχή του αντλιοστασίου του ΓΟΕΒ και σοβαρή ρύπανση στην αποστραγγιστική γράνα Μουτελάκη, κατήγγειλε ο τυποποιητής κι εξαγωγέας αγροτικών προϊόντων Γιώργος Γκούμας.

Επεσήμανε ότι “η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, είναι χειρότερα από κάθε άλλη φορά” και παρατήρησε πως “αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται στο διάστημα από Παρασκευή έως Κυριακή”. Σημείωσε ότι “δεν μπορείς να σταθείς, να αναπνεύσεις από τη βρόμα και η γράνα Μουτελάκη έχει εικόνα σοβαρής ρύπανσης”. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως την Παρασκευή ο ίδιος κι εργαζόμενοι από τη δυσοσμία δεν μπορούσαν να σταθούν στη μονάδα για να εργαστούν και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Ο κ. Γκούμας παρατήρησε ότι για την κατάσταση αυτή έχει ενημερώσει τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο. Παρατήρησε πως “οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να βρουν την πηγή του κακού, από πού προέρχεται η βρόμα και η ρύπανση. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να δοθεί λύση”.

Τέλος, ανέφερε ότι “κάποιοι παραγωγοί ποτίζουν από τη γράνα Μουτελάκη και τα προϊόντα πάνε στην αγορά, τα καταναλώνει κόσμος”.

Γ.Σ.