Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 10:12

Κάλεσμα για επίσκεψη μαθητών στο Σπήλαιο Διρού στα 70 χρόνια από την ανακάλυψη του

Γράφτηκε από την
Κάλεσμα για επίσκεψη μαθητών στο Σπήλαιο Διρού στα 70 χρόνια από την ανακάλυψη του

 

Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από την ανακάλυψη του Σπηλαίου Βλυχάδας Διρού (1949-2019) η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. καλεί μαθητές σχολείων να το επισκεφθούν.

Συγκεκριμένα, προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να επισκεφθούν το Σπήλαιο, να ξεναγηθούν στο μαγικό εσωτερικό τους με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες σε μια αξέχαστη βαρκάδα, με σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να διευρύνουν τον πολιτιστικό τους ορίζοντα και να εξοικειωθούν με τον φυσικό κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο Σπήλαιο Διρού έχουν ανακαλυφθεί οστά πάνθηρα, ιπποπόταμου, λιονταριού και ζώων προϊστορικής εποχής.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, μετά την ξενάγηση, η οποία διαρκεί 45’, θα προσφερθεί στους μαθητές δωρεάν σνακ και αναψυκτικό.

Η ΕΤΑΔ καλεί τα σχολεία να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψης καταρχήν έως τις 29/11, με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης αναλόγως με το ενδιαφέρον και τον αριθμό των συμμετοχών. Η προσφορά θα ισχύσει για τις επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν μόνο έως το τέλος του έτους. (Εξαιρούνται τα σχολεία της Αν. Μάνης που δικαιούνται δωρεάν επίσκεψη στο Σπήλαιο και μπορούν να τα επισκεφθούν από το νέο έτος).

Περισσότερες πληροφορίες: Υπεύθυνος επικοινωνίας Π. Λαζαράκος: 27330 52222, 6932-748638. Δηλώσεις συμμετοχής: msaounatsou@etasa.gr


NEWSLETTER