Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 20:50

Περιήγηση του “Ευκλή” στις ακτές της Μάνης

Περιήγηση του “Ευκλή” στις ακτές της Μάνης

Θαλάσσιο ταξίδι διοργανώνει ο Σύλλογος Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας "Ο Ευκλής" σε συνεργασία με την εταιρεία Mani Escape την Κυριακή 30 Ιουνίου, για να εξερευνήσουν τις ακτές της Μάνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα περιηγηθούν στη Μάνη, θα επισκεφθούν πέντε παραλίες, φυσικές πισίνες, σπηλιές και ενδιαφέροντα παραθαλάσσια χωριά. Η περιπέτεια θα ξεκινήσει από την Καρδαμύλη και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν είναι: 1η στάση στην παραλία "Δελφίνια" για βουτιές, 2η στάση στην παραλία "Πισίνα" για βουτιές, 3η στάση στην παραλία "Χελιδόνια" για κεράσματα/φαγητό και βουτιές, 4η στάση στο παραθαλάσσιο Λιμένι για βουτιές, 5η στάση στην επιστροφή στη σπηλιά της Τραχήλας. Η μετακίνηση από την Καλαμάτα έως την Καρδαμύλη θα γίνει με τα ιδιωτικά Ι.Χ. αυτοκίνητα της κάθε παρέας και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο 19 άτομα, με σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε στα τηλ. 27210 90627 και 697 425 2234 (Ελένη Οικονομοπούλου, πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) ή επισκεφτείτε τη σελίδα του Facebook: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ και στο Instagram: efklis_pezoporikos_kalamatas.