Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 08:09

Με λεφτά από Καρέλια θα αλλάξουν οι μπάρες πανικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Με λεφτά από Καρέλια θα αλλάξουν οι μπάρες πανικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

 

 

Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια Α.Ε. δώρισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το ποσό των 75.000 ευρώ ώστε να αντικατασταθούν οι μπάρες πανικού στις πόρτες των κλινικών της νοσηλευτικής μονάδας και να αναβαθμιστεί έτσι το επίπεδο ασφάλειας στους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.

Οπως εξήγησε ο διοικητής Γ. Μπέζος, με τα χρόνια οι μπάρες αυτές (με αυτές ανοίγει η πόρτα κάθε κλινικής από μέσα προς τα έξω και ξανακλείνει) φθάρηκαν και χάλασαν, ενώ η επισκευή τους δεν είναι κάτι το εύκολο. Ομως, με χαλασμένες τις μπάρες στις πόρτες, ο καθένας -ο οποίος δεν έχει δουλειά ή συνοδεύει ασθενή- μπορεί να μπει και να βγει ό,τι ώρα και στιγμή θέλει σε μια κλινική, οπότε αυτό τώρα αλλάζει.

Με αφορμή λοιπόν τη δωρεά ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στη διοίκηση της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια Α.Ε. και συγκεκριμένα δήλωσε: "Η έμπρακτη αγάπη της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια Α.Ε. και η συνεχής της αρωγή και στήριξη προς το νοσοκομείο όλων μας, το Νοσοκομείο Καλαμάτας, είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.

Η σημερινή δωρεά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη στενή σχέση και το έντονο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τη δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας".


NEWSLETTER