Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 07:59

Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών ανακοίνωσε ο Λεβεντάκης

Γράφτηκε από την
Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών ανακοίνωσε ο Λεβεντάκης

 

Το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών όχι μόνο δεν θα κλείσει αλλά στις επόμενες δέκα ημέρες θα στελεχωθεί με έναν μόνιμο ιατρό ειδικότητας και στις αρχές του νέου έτους με έναν επιπλέον ιατρό.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, μετά από επικοινωνία που είχε με το υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά ο δήμαρχος τονίζει:

“Θετική έκβαση είχε το αίτημά μας προς τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου Υγείας, σχετικά με το μέλλον του Κέντρου Υγείας της πόλης των Φιλιατρών. Υστερα από επικοινωνία μου με το υπουργείο Υγείας βρίσκομαι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών δεν πρόκειται να παύσει τη λειτουργία του (και αυτό είναι οριστικό), αλλά αντίθετα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα στελεχωθεί με έναν μόνιμο ιατρό ειδικότητας και στις αρχές του νέου έτους με έναν επιπλέον ιατρό.

Οπως αντιλαμβάνεστε, ένα μείζονος σημασίας πρόβλημα για όλο το δήμο μας, αλλά πρωτίστως για τους κατοίκους της πόλης των Φιλιατρών, βρίσκει -επιτέλους- την καλύτερη δυνατή λύση. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τόσο τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, όσο και το διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, που έδειξαν τη δέουσα ευαισθησία και μερίμνησαν, έτσι ώστε το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών να παραμείνει σε λειτουργία, παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όσους το έχουν ανάγκη και συγχρόνως προσφέροντας σιγουριά και ασφάλεια κυρίως στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με εμπιστευθήκατε από την αρχή στον αγώνα μου για το αυτονόητο, κλείνοντας τα αυτιά σας στις “σειρήνες” και… ο νοών νοείτω”.


NEWSLETTER