Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 19:11

Προκήρυξη για πρόσληψη 18 ειδικευμένων ιατρών σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την

 

Εκδόθηκε χθες η προκήρυξη για την πρόσληψη 18 ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ για την κάλυψη των αναγκών των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, μετά την απόφαση έγκρισης της σχετικής προκήρυξης την περασμένη Παρασκευή από το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα προκηρύχθηκαν 9 θέσεις για τη νοσηλευτική μονάδα Καλαμάτας και άλλες 9 για τη νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Μεσσηνίας ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός της μόνιμης παθολόγου - ογκολόγου και ότι για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έχουν ήδη προκηρυχθεί 9 θέσεις, μία εκ των οποίων (η θέση διευθυντή) έχει ήδη καλυφθεί. Για τις άλλες θέσεις ολοκληρώνεται η αξιολόγηση των αιτήσεων.

Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. και λήγει στις 28 του ίδιου μήνα και ώρα 12 μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου www.nosokomeiokalamatas.gr (Ενημέρωση > Προσλήψεις).

Οι ειδικότητες (μία θέση ανά ειδικότητα) στη νοσηλευτική μονάδα Καλαμάτας αφορούν επιμελητές Β' και είναι οι εξής: Εσωτερικής Παθολογίας, Καρδιολογίας, Νευρολογίας, Ωτορινολαρυγγολογίας, Ψυχιατρικής, Νεφρολογίας, Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής, Ακτινολογίας, Αναισθησιολογίας. Οι ειδικότητες (μία θέση ανά ειδικότητα) για τη νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας αφορούν επίσης επιμελητές Β' και είναι οι εξής: Χειρουργικής, Αναισθησιολογίας, Νεφρολογίας (για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού), Αιματολογίας ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας, Καρδιολογίας, Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας, Καρδιολογίας, Οφθαλμολογίας, Ακτινολογίας.