Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 19:14

Σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα ξεκίνησε η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, έτσι ώστε το φθινόπωρο να είναι πιο προετοιμασμένο και οργανωμένο.

Στόχος είναι να καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες και θα υποβάλει για έγκριση στην 6η ΥΠΕ και στο υπουργείο Υγείας.
Σε ανακοίνωσή του ο διοικητής Γιώργος Μπέζος σημειώνει χαρακτηριστικά: “Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να βγούμε από αυτή την περιπέτεια με τον κορονοϊό Covid-19. Ωστόσο, όλοι βιώνουμε μια νέα πραγματικότητα που έχει τη δικιά της δυναμική στην καθημερινή μας ζωή και που όπως φαίνεται θα "συνυπάρξουμε" για αρκετό καιρό ακόμη. Συνεπώς, από τώρα σιγά-σιγά κατά τη γνώμη μου πρέπει να σχεδιάζουμε εκείνες τις κινήσεις και παρεμβάσεις που θα πρέπει να λάβουν χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι ώστε το φθινόπωρο να μας βρει αρκετά πιο προετοιμασμένους και πιο οργανωμένους. Μια τέτοια κουβέντα ξεκινήσαμε σήμερα "δειλά-δειλά" στο νοσοκομείο μας, με τον πρώτο λόγο να έχει η Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων. Τις επόμενες μέρες η κουβέντα θα επεκταθεί και στα άλλα θεσμικά όργανα του νοσοκομείου μας, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες και θα υποβάλουμε για έγκριση στην 6η ΥΠΕ και στο υπουργείο Υγείας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι!”.


NEWSLETTER