Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 20:26

Κορονοϊός: Σε ποιές περιοχές του Δήμου Καλαμάτας θα γίνουν τεστ την νέα εβδομάδα

Το πρόγραμμα της διαδικασίας των τεστ για Covid-19 για την προσεχή εβδομάδα έδωσε στη δημοσιότητα το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας.

Την Δευτέρα από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι τεστ θα πραγματοποιηθούν στο παλιό Κοινοτικό Γραφείο Λεΐκων. Την ίδια ημέρα από τις 8:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι στον κοινοτικό πολυχώρο στο Πλατύ. Επίσης νοσηλευτές των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟμΥ) από τις 8:30 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι θα διενεργούν τεστ στο αμφιθέατρο "Κουμουνδούρος" στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα.

Την Τετάρτη από τις 8:30 το πρωί έως και τις 2:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιούνται τεστ στο Κοινοτικό Κατάστημα Θουρίας.

Όσον αφορά την διαδικασία τεστ στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, αυτή θα συνεχιστεί κανονικά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8:30 το πρωί έως και τις 3:30 το μεσημέρι.

Παράλληλα, από το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας τονίζεται ότι στη δiάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε ερώτηση είναι το email: kykcovid19@gmail.com, ενώ νεότερες ανακοινώσεις θα γίνονται γνωστές τόσο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όσο και μέσα από την σελίδα του Κ.Υ. στο Facebook.