Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 17:18

Αρνητικά τα τεστ στα Λέικα

Αρνητικά τα τεστ στα Λέικα

 

Ράπιντ τεστ για τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στους εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και κατοίκους της περιοχής των Λεΐκων.

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Λεΐκων σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε στο παλιό κοινοτικό γραφείο στην πλατεία των Λεΐκων 63 τεστ και όλα ήταν αρνητικά. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των σχολείων, επόμενος στόχος των σχολικών μονάδων της περιοχής των Λεΐκων είναι να πραγματοποιήσουν μοριακά τεστ στους μαθητές στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Επιπλέον οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μέσα από ζωγραφιές που έφτιαξαν στέλνουν το μήνυμά τους: “Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να διώξουμε μακριά αυτόν τον επικίνδυνο ιό! Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τον άλλον! Έτσι μόνο θα είμαστε ασφαλείς και υγιείς”.

Στην ανακοίνωσή τους τα δύο σχολεία αναφέρουν ακόμη: “Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε. Παρά το πλήθος των αρνητικών αποτελεσμάτων, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα της Πολιτικής Προστασίας που προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες του ΕΟΔΥ”.